Clicky

SplashVision - Inbouw TVSplashVision - Inbouw TV

Klik op de afbeelding voor
meer en grotere afbeeldingen.

Klik hieronder om de folder of de infosheet te bekijken:Bekijk hier de berichten uit de Media

over SplashVision!


Inbouw TV


BEZOEK SNEL ONZE NIEUWE WEBSITE WWW.SPLASHVISION.TV VOOR DE SMART LED BADKAMER TV'S!

Klik op de maat van uw wens voor meer informatie over onze nieuwe BigSplash Inbouw Televisies.

15"   17"   19"   22"   26"   32"  Spiegel TV's

Bekijk hier onze digitale televisies. Badkamer TV's met DVB-C, DVB-S2 en DVB-T2 Tuners en CI+ poort!

Inbouwtelevisies van SplashVision

De mooiste oplossing om een TV te installeren is om deze in de muur te integreren. Dus als u toch gaat verbouwen, of u bent bereid om wat extra voorbereidingen te treffen voor uw televisie, dan is een inbouw TV de keuze voor u! SplashVision biedt van twee merken inbouw televisies aan, de 17” SplashVision Taka tv en de SplashVision BigSplash serie. De BigSplash televisies zijn verkrijgbaar vanaf 15” t/m 42” in verschillende kleuren en zijn ook als spiegeltelevisie leverbaar. Een BigSplash televisie biedt u de meeste aansluit mogelijkheden en hebben dankzij de Samsung beeldschermen een optimale HD-beeldkwaliteit.
De nieuwste modellen zijn voorzien van DVB-C/T tuners en CI-slot, om digitaal TV te kunnen kijken. Klik hier voor de mogelijkheden van de badkamer tv's met DVB-C/T en CI. De DVB-T tuner met CI combinatie met Digitenne maakt het mogelijk om zonder COAX aansluiting TV te kunnen kijken in de badkamer. DVB-S is inmiddels ook mogelijk.

De waterdichte inbouw televisies worden altijd compleet geleverd, inclusief de inbouw kast. Dankzij de inbouw kast is het eenvoudig om de badkamer televisie volledig in de muur te integreren. De inbouw kast plaatst u in de muur, de voorkant loopt daarbij glad met de tegels. De TV hangt u uiteindelijk in de inbouw kast, het front paneeel dekt het hele gat in de muur af en hoeft verder niet afgekit te worden. Zo kunt u toch altijd nog gemakkelijk de televisie uit de kast tillen om bij de achterkant van de televisie te komen, als u bijvoorbeeld eens andere apparatuur wilt aansluiten.

De SplashVision Taka ATI17 werkt standaard met twee externe waterdichte speakers die worden meegeleverd. De BigSplash modellen zijn voorzien van geďntegreerde speakers, maar middels de audio uitgang is het ook altijd mogelijk om externe speakers aan te sluiten, of om het geluid via het SplashVision Wipod Audiosysteem af te spelen.

Veilig TV kijken in de badkamer

Uiteraard worden de inbouwtelevisies geleverd met een een waterdichte afstandsbediening. De TV is waterdicht (IPx6 of IPx5) en de schermen kleiner dan 26” werken op laagspanning (12V), het gehele assortiment is zo 100% veilig voor gebruik in natte ruimtes. Iedere inbouw televisie van SplashVision mag volgens de NEN1010 norm in zone 1 worden geplaatst. Omdat het scherm bij gebruik licht warm wordt, zal het scherm niet beslaan.

Alle inbouw televisies hebben analoge tuner en een ingebouwde DVB-T tuner met Freeview. Met de DVB-T tuner kunt u gratis naar de digitale TV uitzendingen van de publieke omroepen kijken. Alle inbouwtelevisies beschikken tevens over teletekst en zijn ook uitgerust met een digitale radio functie.

De nieuwste BigSplash modellen zijn uit te breiden met een infrarood repeater. Hierdoor kunt u door met de afstandbediening van bijvoorbeeld uw decoder richten op de TV, waarna het infrarood signaal weer doorgegeven wordt aan de beeldbron. U kunt via de waterdichte TV dus apparatuur die buiten de badkamer opgesteld staat bedienen! Sinds kort kunt u bij de BigSplash modellen ook kiezen voor een USB-uitbreiding, hiermee kunt u films, foto-shows en muziek afspelen op uw inbouw tv.

Heeft u een zeer specifieke inbouw wens waarbij u niet met onze standaard producten uit de voeten kunt, vraagt u dan eens naar de mogelijkheden voor onze inbouwtelevisies op maat!

Garantie: 2 jaar op alle tv's.


De inbouw TV's zijn uit voorraad leverbaar. Als u op werkdagen voor 17.00 uur bestelt, dan heeft u uw bestelling de volgende dag in huis!

  • Inbouw TV Online Bestellen


Bezoekt u ook onze webshop: WWW.SPLASHVISION.TV .
U vindt hier alle specificaties van het assortiment, bestaande uit meer dan 60 verschillende waterdichte TV's!Klikt u hieronder op de afbeeldingen voor meer voorbeelden van onze tevreden klanten.

SplashVision - Badkamer TVSplashVision - Badkamer TV

Specificaties


MerkType
Taka: ATI17 17" in zwart

BigSplash:ABI15 15" in zwart, wit, zilvergrijs of als spiegel

BigSplash:ABI17 17" in zwart, wit, zilvergrijs of als spiegel

BigSplash:ABI19 19" in zwart, wit, zilvergrijs of als spiegel

BigSplash:ABI22 22" in zwart, wit, zilvergrijs of als spiegel

BigSplash:ABI26 26" in zwart, wit, zilvergrijs of als spiegel

BigSplash:ABI32 32" in zwart, wit, zilvergrijs of als spiegel

BigSplash:ABI42 42" in zwart, wit, zilvergrijs of als spiegel


Live Chat

Bezoek ook
WWW.SPLASHVISION.TV


Wilt u de SplashVision TV’s zien?
Klik hier voor dealers met een showroom

 
Hier kunt u uw vraag stellen.

Tip een vriend!