Clicky

 

Persinformatie

Klikt u op deze link voor
afbeeldingen in hoge resolutie
en voor onze persberichten.SplashVision Badkamer TV's


SplashVision BV is de specialist voor waterdichte televisies en audiosystemen voor uw badkamer of tuin. Wij zijn importeur en distributeur van de merken SplashVision/Taka, BigSplash en WaterSound. SplashVision staat voor kwaliteit voor een scherpe prijs. Betaalbare luxe. De LCD-schermen in de TV's van SplashVision zijn altijd  A-klasse schermen, de BigSplash televisies zijn altijd voorzien van een Samsung beeldscherm. Op alle TV's van SplashVision krijgt u dan ook 2 jaar garantie.

Uiteraard is het mogelijk om de badkamer TV's te bekijken in onze showroom in Rotterdam. U bent op werkdagen tussen 9.00 uur en 17.30 uur van harte welkom, maar maakt u indien mogelijk een afspraak. Op verzoek is het ook mogelijk om in het weekeinde een afspraak te maken.
Natuurlijk kunt u ook een SplashVision dealer die onze badkamer televisies in haar showroom heeft bezoeken. De adressen van onze dealers vindt u hier.

SplashVision heeft een nieuwe website geopend op www.splashvision.tv. U vindt hier waterdichte televisies van 15" tot 42" in verschillende kleuren, zowel inbouw TV's, opbouw TV's als Spiegel TV's.

Op alle aanbiedingen, offertes en verkopen op www.splashvision.nl zijn de algemene voorwaarden van SplashVision B.V. van toepassing.


Wilt u ook dealer worden van SplashVision?
Neem dan svp via deze link contact met ons op.

SplashVision BV is een onderdeel van Alcatho BV.

Contact

Adres:
SplashVision BV
Satijbloem 57
NL-3068 JP Rotterdam
Tel: +31 (0)10 265 79 49
Fax: +31 (0)847 180 828 
contact @ splashvision.nl

KvK te Rotterdam: 53072456
BTW-nummer: NL850733595B01


Live Chat


 

Tip een vriend!