Clicky


In de media


Op deze pagina vindt u de berichten uit de media over de badkamer TV's en de SpeakerBal van SplashVision.
<><> 


Bright.nl
Je favoriete series zie je het liefst overal. De draagbare en draadloze SplashVision TV zet je zo in de keuken of naast je bed. Of je neemt 'm net als David mee in bad.David van Bright testte als eerste ook de SpeakerBal, bekijk de video hieronder:SplashVision werd uitgenodigd bij een aflevering van Teletrends van SBS6, hieronder ziet u de aflevering.Wannahaves
De Speakerbal is een bolvormige, waterdichte luidspreker die het mogelijk maakt veilig en makkelijk muziek te luisteren in je badkamer of zwembad.

Klik op de foto hiernaast.VTWonen
Waterdichte, draadloze Speakerbal met aansluitingvoor iPod, mp3 of stereo.

Klik op de foto hiernaast.Wannahaves
Wat als je tegelijkertijd TV kunt kijken en genieten van een biertje in je jacuzzi? Nou dat kan tegenwoordig heel gemakkelijk met de waterproof portable TV van Splashvision.

Klik op de foto hiernaast.

Summertime
Een lekker muziekje in bad, je tuin of het zwembad kan met de draadloze speakerbal. Je kunt hem op de badrand zetten of gewoon laten drijven.

Klik op de foto hiernaast.DIGM
Een waterdicht systeem met een mooi vol geluid en ingebouwde blauwe LED's. Leuk voor op de badrand of gewoon in het (zwem)bad.

Klik op de foto hiernaast.

Kampeerauto
Een nieuwe uitvinding doet daar nog een schepje bovenop en stuurt de ghettoblaster voorgoed naar het museum: de waterdichte Speakerbal van Splashvision.

Klik op de foto hiernaast.FEM
Ja, deze Splashvision is waterdicht. Hij betrekt zijn uitstekende beeld draadloos van bronnen als dvd of tv-tuner.

Klik op de foto hiernaast.Nu.nl/plugged
Nog steeds is het mogelijk om de bal op het water van een bad of zwembad te laten drijven en er muziek mee af te spelen die van een iPod, mp3-speler of andere audiobron afkomt.

Klik op de foto hiernaast.Badkamer.nl
De SpeakerBal geeft een mooi vol geluid, de ingebouwde blauwe LED's geven verder een leuk lichteffect in het water.

Klik op de foto hiernaast.Hear.nl
De SpeakerBal kan niet alleen aan de rand van het (zwem)bad worden gebruik, hij kan ook in het water.

Klik op de foto hiernaast.HiFi.nl
Het apparaatje maakt het mogelijk om eenvoudig en veilig te genieten van muziek in de badkamer, of buiten bij het zwembad of de hottub.

Klik op de foto hiernaast.


Gadget.nl
De drijvende luidspreker wordt in Nederland uitgebracht door SplashVision.

Klik op de foto hiernaast.In bad naar Flipper kijken

Klik op de foto hiernaast.Met NOVA in bad!

Klik op de foto hiernaast.Waterdichte TV
"Zo hoef je nooit je favoriete soap te missen"

Klik op de foto hiernaast.

 

Altijd kijken 
"Goedemorgen Nederland terwijl je in bad ligt"

Klik op de foto hiernaast.

 

TV-Tijd
"Ontspannen achter de buis gaf nog nooit zo'n luxe gevoel..."

Klik op de afbeelding hiernaast. 
 

Waterproof tv
"Installatie is een makkie; een druk op de knop"

Klik op de foto hiernaast.


Glans
Klik op de foto hiernaast om Pagina 40 van Glans nr. 2 te openen.
BNR Niewsradio BNR Nieuwsradio
De draadloze draagbare TV getest door David Lemereis en Elisabeth van den Hoge. Beluister het fragment via deze link.
(Vanaf 15 seconden)


Klik op de foto hiernaast om de advertentie te openen.Dag: Zappen in bad
Klik op de foto hiernaast om Pagina 15 van Dag 22 Juli 2008 te openen.


Nu.nl
Klik hier om naar Nu.nl Video te gaan.


Nu.nl
We willen tegenwoordig overal televisie kunnen kijken, maar sommige ruimtes zijn daar nu eenmaal niet zo geschikt voor. Denk bijvoorbeeld aan de vochtige badkamer en de regenachtige tuin. Maar een Chinese fabrikant schiet te hulp met een serie waterdichte televisies.
Bron: Nu.nl.


Hetnet.nl
Vanaf nu kun je overal je favoriete tv-programma zien: in de badkamer, onder de douche, buiten in de tuin, bij de caravan, bij het zwembad of whirlpool en zelfs in de sauna. SplashVision introduceert namelijk waterdichte televisies in Nederland. Ze zijn praktisch en prima vormgegeven.
Bron: Hetnet.nl.


Hear.nl
SplashVision heeft diverse modellen beschikbaar en diverse oplossingen. Zo zijn er televisies die kunnen worden ingebouwd, maar er zijn ook portable modellen. De prijzen variŽren vanwege de verschillende opties. De goedkoopste waterdichte televisie is 1190 euro.
Bron: Hear.nl.


Gadgetgarden.nl
SplashVision introduceert waterdichte televisies in Nederland. Vanaf nu kun je overal je favoriete TV-programma zien: in de badkamer, onder de douche, buiten in de tuin, bij de caravan, bij het zwembad of whirlpool en zelfs in de sauna.
Bron: Gadgetgarden.nl.


Msn.com
Je favoriete series zie je het liefst overal. De draagbare en draadloze SplashVision TV zet je zo in de keuken of naast je bed. Of je neemt 'm net als David mee in bad.
Bron: Msn.com.


Avmagazine.nl
SplashVision introduceert waterdichte televisies in Nederland. Vanaf nu kun je overal je favoriete TV-programma zien: in de badkamer, onder de douche, buiten in de tuin, bij de caravan, bij het zwembad of whirlpool en zelfs in de sauna. De waterdichte TVís zijn niet alleen superpraktisch, maar ook nog eens prachtig van design.
Bron: Avmagazine.nl.


Kpn.nl
Een waterdichte tv is verkrijgbaar vanaf 1190 euro. Ze kunnen via internet worden besteld. Ook zijn de tvís in de showroom in Rotterdam te bekijken.
Bron: Kpn.nl.


AVDomotica.nl
Rotterdam, 23 juli 2008 Ė SplashVision introduceert waterdichte televisies in Nederland. Vanaf nu kun je overal je favoriete TV-programma zien: in de badkamer, onder de douche, buiten in de tuin, bij de caravan, bij het zwembad of whirlpool en zelfs in de sauna. De waterdichte TVís zijn niet alleen superpraktisch, maar ook nog eens prachtig van design.
Bron: AVDomotica.


Techreview.nl
SplashVision brengt de waterdichte televisies in Nederland op de markt. Waterdichte TVís zijn een goede oplossing als u in de badkamer of andere vochtige ruimtes uw programmaís wilt zien. Deze tvís zijn ook perfect buiten te gebruiken.
Bron: Techreview.nl.


Badkamer.nl
We willen tegenwoordig overal televisie kunnen kijken, maar sommige ruimtes zijn daar nu eenmaal niet zo geschikt voor. Denk bijvoorbeeld aan de vochtige badkamer en de regenachtige tuin. Maar een Chinese fabrikant schiet te hulp met een serie waterdichte televisies.
Bron: Badkamer.nl.


LCDPlasmaTv.nl
De Taka Waterdichte LCD TV is op de Nederlandse markt verschenen. Deze TV kan bijvoorbeeld in de badkamer worden geplaatst, en sommige modellen kunnen zelfs draadloos functioneren.
Bron: LCDPlasmaTv.nl.


PlaneetBiz.nl
De Taka Waterdichte LCD TV is op de Nederlandse markt verschenen. Deze TV kan bijvoorbeeld in de badkamer worden geplaatst, en sommige modellen kunnen zelfs draadloos functioneren.
Bron: PlaneetBiz.nl.
Installatienet Installatienet
SplashVision is specialist in waterdichte televisies. Het bedrijf is een onderdeel van Alcatho B.V., een jong handelsbedrijf in Rotterdam. Alcatho is o.a. bekend van de A-bike.
Bron: Installatienet.nl.
Beatjunkiez Beatjunkiez
Televisie kijken waar je maar wilt? Je pakt je televisie op en draagt hem naar de plek waar je op dat moment televisie wilt kijken.
Bron: Beatjunkiez.nl.
Qualityhifi Qualityhifi
SplashVision biedt als eerste in Europa een draagbare draadloze waterdichte televisie aan. Deze tv heeft een mooi design en biedt u de kans om waar dan ook in huis of tuin tot drie uur lang tv of film te kijken, zonder dat deze draagbare televisie herladen moet worden.
Bron: Qualityhifi.nl.


Tweakers.net
De waterdichte televisies van de Chinese tv-fabrikant Taka zijn op de Nederlandse markt verschenen. De tv's kunnen bijvoorbeeld in de badkamer worden geplaatst en enkele modellen zijn in staat om draadloos te functioneren.
Bron: Tweakers.net.

Contact

Adres:
Bergse Dorpsstraat 5
NL-3054 GA Rotterdam
Tel: +31 (0)10 265 79 49
Fax: +31 (0)847 180 828 
contact @ splashvision.nl

Hier kunt u uw vraag stellen.

Tip een vriend!


Persinformatie

Klikt u op deze link voor afbeeldingen in hoge resolutie en onze persberichten.